Tenis

Novak Djokovic, închis împreună cu refugiații într-un fost centru de detenție din Melbourne! Sârbul așteaptă verdictul

Novak Djokovic a fost cazat într-un fost centru de detenție, actualmente hotel de carantinare utilizat pentru refugiați. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 09:13
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 14:56

După aproximativ 9 ore în care a fost reținut în aeroportul Tullamarine din Melbourne, interval în care a fost lipsit de telefonul mobil pentru 3 ore, Novak Djokovic a fost transportat de autoritățile australiene în Park Hotel Carlton, un hotel de stat în care australienii le-au oferit azil refugiaților, în ultimii ani. 

În trecut, Park Hotel Carlton a fost centru de detenție, iar actualmente e utilizat de australieni ca hotel de carantinare pentru persoanele care tranzitează țara. Lui Novak Djokovic i-a fost respinsă cererea de a-și petrece restul carantinei într-un apartament închiriat, alături de restul echipei sale. Liderul mondial este lipsit de portofel și de bagaje, care se află în continuare la aeroport. De asemenea, Djokovic a anunțat că în camera sa sunt gândaci. 

Evenimente halucinante întâmplate la Melbourne, de la sosirea lui Novak Djokovic

Lider ATP, Novak Djokovic așteaptă soluționarea cazului său în tribunal dintr-o cameră a acestui hotel, condițiile de primire fiind departe de cele de care ar fi beneficiat în cazul în care ar fi trecut granița fără probleme legale. 

În momentul de față, rămâne necunoscut dacă Novak Djokovic va putea participa la Openul Australian, programat să înceapă în data de 17 ianuarie. Decizia finală va fi luată în tribunal în data de 10 ianuarie, în jurul orei 03:00, ora României. 

Modifică setările cookies