Nemtii reactioneaza dupa ce Simona Halep a semnat cu Nike: "A facut un adevarat joc de noroc cu Adidas!"
Marti 13 Februarie 2018, 17:51

Nemtii reactioneaza dupa ce Simona Halep a semnat cu Nike: "A facut un adevarat joc de noroc cu Adidas!"

Nemtii au reactionat dupa ce Simona Halep a semnat cu Nike.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Simona Halep si Adidas au pus punct colaborarii la finalul anului trecut, iar ieri sportiva clasata pe locul 2 in clasamentul mondial a anuntat ca a semnat cu Nike.

Germanii lasa de inteles ca Simona Halep le-a fortat mana celor de la Adidas, motiv pentru care a participat la turneul de la Shenzen si la Australian Open fara sponsor tehnic.

Jurnalistii germani au amintit si de propunerea lui Vasile Dincu, care saptamana trecuta venise cu iniativa ca fiecare roman sa doneze cate un euro pentru Simona Halep si astfel Romania sa devina sponsorul sportivei.

"Sportiva de 26 de ani a facut un adevarat joc de noroc cu Adidas, dorind sa obtina o suma mai mare din sponsorizare. Nu s-a intamplat asa, iar la Australian Open a aparut fara sponsor. Dupa patru ani de contract cu firma din Herzogenaurach, acum numarul doi mondial va fi imbracata de un alt brand celebru. Ea a semnat cu Nike si va fi pentru prima oara imbracata de noul sponsor la turneul de la Doha. Se pune astfel capat si propunerii unui politician din Romania, Vasile Dincu, cel care saptamana trecuta voia ca fiecare fan al Simonei sa doneze cate un euro pentru a o sponsoriza. O initiativa amuzanta, care nu stim daca a fost facuta drept o propunere serioasa", au scris nemtii de la spox.com/de.Datele a mii de români, dezvăluite pe internet. Pățania unui bărbat care a refuzat o comandă online
BRAT