Momente grele pentru lumea tenisului mondial! S-a dat accidentat, dar era DOPAT! Scandalul substantelor interzise devine tot mai MARE!

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Iulie 2013, 16:10

	Momente grele pentru lumea tenisului mondial! S-a dat accidentat, dar era DOPAT! Scandalul substantelor interzise devine tot mai MARE!

►Hai, Neymar, haide! Tiki-TATA te asteapta! Lechia - Barca, marti 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Tenismenii Viktor Troicki, de origine sarba, si Marin Cilici, de origine croata, au probleme mari.

Primul, a fost suspendat din tenis pentru 18 luni pentru ca a refuzat recoltarea de probe de sange la controlul de la Mastersul de la Monte Carlo. Nr. 53 mondial a facut apel la decizia din aprilie.

Acum, el va trebuie sa mearga pana la cele mai inalte foruri de apel, pentru a-si cauta dreptatea. Daca va ramane suspendat, adica pana in ianuarie 2015, el rateaza 6 turnee de Grand Slam.

Marin Cilici a fost el depistat pozitiv in urma unui control efectual in luna aprilie, la un turneu de la Munchen.

Presa locala noteaza ca Marin Cilici a aflat rezultatul controlului in timpul turneului de la Wimbledon, de la care s-a retras dupa primul tur, invocand o accidentare la genunchi. El este nr. 15 mondial. Cilici va face apel la decizie, la fel ca Troicki.

In ultima vreme, tot mai multe voci au spus ca performantele actuale din lumea tenisului nu sunt cele mai relevante, iar tot mai multi dintre campionii zilelor noastre se dopeaza intr-un fel sau altul.

Pana la a ne forma o impresie generala, ramane de vazut cine va mai fi depistat pozitiv.

Un bărbat din Gorj, primul caz de coronavirus din România. Primele imagini de la casa acestuia, păzită de poliție
BRAT