Tenis

"Jocul ei e de Daciada, nu are nicio idee, iar voleul e penibil". Afirmatii extrem de dure facute de primul antrenor al Simonei Halep dupa prestatiile de la Singapore

Citeste si - Mesajul Simonei Halep pentru Darren Cahill dupa eliminarea de la Singapore. Ii readuce 2016 impreuna pe cei doi?

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 09:53
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 10:03

Simona Halep este criticata in termeni extrem de duri dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor, ultima competitie a sezonului pentru ea si cea care reprezenta poate cel mai important obiectiv. 

Invinsa de Sharapova si Radwanska, Simona Halep a primit critici din partea unora dintre fanii ei din Romania, dar si din partea unui fost colaborator. Chiar primul antrenor al Simonei este cel care face acum o serie de afirmatii puternice despre jocul ei.

Ioan Stan, antrenorul care a pregatit-o in urma cu multi ani pe Simona, spune ca aceasta practica un joc invechit si da in mare parte vina pe actualul ei staff.

"Sunt dezamagit de antrenorul ei, in primul rand. N-ati vazut cate mingi la mana a dat?! Jocul ei este de Daciada! N-a avut nicio idee de joc. Voleul ei este penibil, nu stiu ce antrenor ii spune sa faca treaba asta. Jocul Simonei nu mai are valoare. La 4-4 n-a reusit sa faca break, desi a avut cateva oportunitati, pentru ca a gresit mingi simple. Nu s-a concentrat, s-a repezit, nu i-a functionat capul!

Ati vazut si gestul ei sugestiv, facut de nenumarate ori, cu lovitura in cap. Am observat ca, in tribuna, si taica-sau facea acelasi gest si se vedea clar ca era marcat de ce se intampla pe teren. Nu putem afirma ca a fost demoralizata dupa meciul cu Sharapova. Rusoaica este in mod clar mai buna decat ea. Intr-o zi buna, Sharapova bate pe oricine, este la alt nivel", a spus Ioan Stan in Ziarul Ring.

Simona Halep si-a incheiat sezonul pe 2015 si va reveni in finalul lunii decembrie, cand va debuta noua stagiune, odata cu turneele din China, de la Brismane si Shenzen.

Ioan Stan a mai "intepat-o" de-a lungul timpului pe Simona Halep. In urma cu doar o luna, acesta spunea ca "Simona Halep e o jucatoare care beneficiaza si de mult noroc, adversarele accidentandu-se ori retragandu-se".

Modifică setările cookies