Ironia directorului turneului de la Roland Garros dupa ce Halep a atacat organizatorii ca "nimanui nu-i pasa de jucatori". Ce replica a primit

Simona Halep e extrem de suparata dupa ce a fost eliminata de la Roland Garros.

Halep i-a atacat pe organizatori sustinand ca nimeni nu are grija si de jucatori. Meciul care a eliminat-o de la Roland Garros s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile, din cauza ploilor.

"Nu pot comenta despre conditii. Nu am cuvinte. A fost imposibil de jucat, in opinia mea. Iar sa joci meciuri de tenis pe timp de ploaie cred ca este cam mult. Dar toata lumea a fost in aceeasi situatie, iar cine a fost mai puternic a castigat azi", a spus Halep.

Simona nu a fost singura care a reprosat organizatorilor problemele din acest an. Si Radwanska a lansat un mesaj similar. In schimb, Guy Forget, directorul turneului de la Roland Garros, a fost ironic in fata acestor acuzatii.

"Scopul tenisului este sa se joace, indiferent care sunt conditiile. Coincidenta sau nu, cele care se plang sunt cele care au pierdut"

"La Australian Open sunt uneori 40 de grade, iar la US Open este un vant foarte puternic. Cateodata nu e placut ce se intampla la Paris, dar are o charisma aparte. „Vorbim de 15 ani despre asa ceva. Visam ca in 2020 sa fie gata. Trebuie sa aveti rabdare"

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies