Tenis

"Invinsa de un Cyborg, nu de o jucatoare". CTP, despre eliminarea Simonei Halep de la Stuttgart dupa meciul maraton din semifinale

Cristian Tudor Popescu a comentat intr-un editorial postat pe site-ul Gandul.info prestatia Simonei Halep din meciul cu daneza Wozniacki, duel la capatul caruia romanca a parasit competitia de la Stuttgart.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Aprilie 2015, 09:13
Data actualizarii: Duminica 26 Aprilie 2015, 09:25

Editorialistul Gandul.info a comentat jocul Simonei Halep din semifinalele turneului de la Stuttgart, dar si modul in care daneza Wozniacki a reusit sa se impuna, salvand nenumarate mingi de break.

Editorialistul noteaza ca Simona a fost invinsa de "un cyborg", nicidecum de o jucatoare. Daneza Wozniacki a rezistat mai bine de doua ore si jumatate asalturilor Simonei Halep si a scos mingi din toate pozitiile.

"M-a trecut un fior in setul 3, vazand-o pe Wozniacki cum, dupa peste doua ore de joc dur, scoate, scoate, scoate tot, din toate pozitiile, alergand fantastic si lovind adanc si aspru mingi pe care alt ejucatoare ar fi zis bogdaproste ca le-au retrimis oricum, undeva in terenul advers. In meciul acesta, nu Simona a fost un Djokovic feminin", scrie Cristian Tudor Popescu.

Acesta remarca si modul in care defensiva lui Wozniacki i-a topit resursele fizice Simonei, care nu a mai avut pe final energia pentru a lovi decisiv. Simona a gresit mingi simple pe final, nereusind sa se mai concentreze la fileu.

Un lucru interesant evidentiat de CTP este legat de colaborarea, sau mai degraba de lipsa colaborarii, dintre Simona Halep si Victor Ionita.

"(...) Raman cu un semn de intrebare - de ce antrenorul-tata al Carolinei a venit la banca de vreo 4 ori, cu folos, in vreme de Victor Ionita n-a fost chemat niciodata?", noteaza acesta.

Articolul complet poate fi accesat AICI

CITESTE SI

Modifică setările cookies