Conference League Elias Charalambous

Cine conduce la centru meciul TSKA 1948 Sofia – FCSB

FCSB își începe aventura europeană.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 21:16
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 21:35

Cine conduce la centru meciul TSKA 1948 Sofia – FCSB

UEFA a stabilit luni brigada de arbitri care va conduce meciul de miecuri, de la Sofia, din Conference League, dintre ŢSKA 1948 Sofia şi FCSB. Central va fi italianul Luca Pairetto.

Meciul de la Sofia, prima manşă din al doilea tur preliminar al Conference League, va fi arbitrat de o brigadă italiană care îl are la centru pe Luca Pairetto, ajutat de asistenţii Marco Bresmes şi Pasquale Capaldo. Al patrulea oficial va fi Giovanni Ayroldi.

  • Elias Charalambous

Meciul dintre ŢSKA 1948 Sofia şi FCSB se va disputa miercuri, 26 iulie, de la ora 20:30.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, nu-și ia gândul de la întrecerea internă, chiar dacă o eventuală calificare în grupele Conference League ar aduce o sumă importantă în conturile clubului.

Gigi Becali vrea ca FCSB să bată tot în Superligă!

Omul de afaceri a prins curaj după primele două victorii din acest sezon. Impresionat de cum a arătat echipa sa, Becali a fixat un obiectiv îndrăzneț pentru turul de campionat. Ar vrea ca FCSB să câștige toate cele 15 partide.

„Nu vreau două victorii din două, vreau 15 din 15, așa echipă am”, s-a limitat să spună Gigi Becali, în fața reporterilor prezenți la reședința sa din Aleea Alexandru.

VIDEO Gigi Becali, euforic

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!