Halep, ELIMINATA si AMENDATA?! Anunt de ultima ora la New York dupa meciul cu Kanepi
Marti 28 August 2018, 10:35

Halep, ELIMINATA si AMENDATA?! Anunt de ultima ora la New York dupa meciul cu Kanepi

Simona Halep a parasit in mod surprinzator US Open 2018, dupa ce Kaia Kanepi a invins-o cu 6-2, 6-4, la capatul unui meci care a durat o ora si 17 minute.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Dupa infrangerea nemiloasa suferita in primul tur, Simona ar putea sa primeasca si sanctiuni din partea organizatorilor din cauza iesirii nervoase pe care a avut-o in setul secund, la 2-0 pentru adversara sa. Atunci, Simona si-a pierdut controlul si a distrus racheta de nervi dupa ce a trantit-o cu putere.
 
Arbitrul de scaun a avertizat-o pe romanca, insa consecintele nu se opresc aici, urmand ca o Comisie de Disciplina sa analizeze si sa decida ce santiuni i se vor aplica. O asemenea iesire este amendata, de obicei, cu sume cuprinse intre 5000 si 30000 de euro!

Simona Halep va primi 54 000 de euro dupa ce a iesit in primul tur la Openul american.O masă uriașă de aer arctic va lovi de 2 ori România, începând de sâmbătă. Temperaturile scad drastic și ar putea ninge