Halep, 10 de la Nadia! Cum poate Simona sa schimbe o generatie in Romania

Nadia Comaneci e incantata sa-i vada pe romani bucurandu-se de triumful istoric de la Roland Garros al Simonei Halep.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Iulie 2018, 10:33
Data actualizarii: Luni 02 Iulie 2018, 12:14

De asemenea, Nadia spera ca parintii din Romania sa inteleaga importanta practicarii sportului.

Pe 9 iunie 2018, Simona Halep a castigat primul sau titlu de Grand Slam, iar pe 11 iunie l-a prezentat pe Arena Nationala in fata a aproximativ 20.000 de romani.

“Sportul ii uneste pe oameni. A fost placut sa ii vedem pe romanii de toate varstele traind aceasta bucurie. Succesul Simonei arata tuturor ca prin munca multa si daruire poti sa ajungi la varf. Sper ca ii va face pe parinti sa inteleaga importanta practicarii sportului si ca Romania poate fi din nou in varf”, a spus Nadia Comaneci pentru Reuters.

Comaneci a vorbit despre trairile de dupa un succes important, asa cum a fost victoria Simonei Halep la Roland Garros. “Ai nevoie de timp ca sa te obisnuiesti cu ideea. Traiesti euforia victoriei si te gandesti: ‘Nu pot sa cred ca este adevarat’. Apoi te intrebi: ‘Este adevarat?’. Dupa aceea dormi o noapte si dimineata te trezesti si iti dai seama: ‘Nu a fost un vis, trofeul este aici, in camera mea. Chiar s-a intamplat’. In cazul meu, nu am realizat nici a doua zi ce reusisem. Abia cand m-am intors in Romania si ma asteptau 10.000 de oameni la aeroport m-am gandit: ‘A fost ceva important’”, a marturisit Comaneci, gandindu-se la perioada de dupa ce a obtinut primul 10 din gimnastica.

Modifică setările cookies