Tenis

GALERIE FOTO SEXY | Ea este fotomodelul care i-a schimbat cariera: la 19 ani, tenismenul-minune al Italiei a dat lovitura in plan amoros

Incepand cu luna septembrie a anului trecut, Jannik Sinner (34 ATP) este intr-o relatie cu fotomodelul Maria Braccini. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Martie 2021, 14:23
Data actualizarii: Marti 09 Martie 2021, 14:33

La 19 ani, Jannik Sinner e numar 34 ATP, are in palmares doua titluri ATP si se mandreste deja cu un sfert de finala jucat intr-un Grand Slam, la Roland Garros in 2020. 

Cand vine vorba despre tenisul masculin, italienii se mandresc cu sapte tenismeni in prima suta mondiala, avandu-l si pe Matteo Berrettini ca reprezentant in top 10 ATP, dar Jannik Sinner este, de departe, cel mai promitator jucator pentru viitorul pe termen mediu si lung al tenisului italian.

  • GALERIE FOTO SEXY | Ea este fotomodelul care i-a schimbat cariera: la 19 ani, tenismenul-minune al Italiei a dat lovitura in plan amoros

Jurnalistii din Peninsula de la Sport Fair au argumentat ca secretul succesului tanarului jucator, Jannik Sinner ar fi iubita sa, Maria Braccini, fotomodel care a impresionat marea parte a populatiei italiene prin frumusestea corporala. 

"Sigur ca e posibil sa ai o relatie fiind tenismen profesionist. Suntem impreuna din septembrie, ea stie ca sportul e prioritatea mea absoluta; stie de ce are nevoie un atlet, e o tipa foarte linistita si nu pune nicio presiune asupra mea," a dezvaluit recent Jannik Sinner intr-un interviu oferit Rai Sud. 

Maria Braccini s-a nascut in 2000 si are aproximativ 50,000 de urmaritori pe Instagram. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies