VIDEO EXCLUSIV „Lasă-te! Apucă-te de altceva!” Florin Prunea, reacție după umilința suferită de Andreea Prisăcariu în fața Igăi Swiatek

Andreea Prisăcariu (22 ani, 324 WTA) a capitulat fără drept de apel în fața liderului WTA, Iga Swiatek (20 de ani), scor 6-0, 6-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 10:40
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 11:23

Florin Prunea este de părere că Andreea Prisăcariu încearcă să iasă în evidență atât prin latura sportivă, cât și prin cea extrasportivă.

„Lasă-te, apucă-te de altceva”

„Este o fată tânără, foarte tânără și această tinerețe... E clar că ea merge pe ambele drumuri atât cel sportiv, cât și pe cel extrasportiv.

Încearcă prin partea asta extrasportivă: emisiuni, pictorialuri chiar am văzut, mă rog, tatuaje foarte multe am văzut. Nu contează, asta e problema ei personală.

Dar n-ar fi rău să... pentru că ați văzut că WTA a spus foarte clar, <<lasă-te, apucă-te de altceva>>, nu cred că i-a picat bine și cred că i-a mai picat din nas”, a sus Florin Prunea la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Polonia a învins România cu scorul de 4-0, sâmbătă, la Radom, în calificările competiţiei feminine de tenis pe echipe Billie Jean King Cup.

Andreea Prisăcariu (locul 324 WTA) a pierdut în fața polonezei Iga Swiatek (1 WTA), scor 6-0, 6-0.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!