VIDEO WTA, reacție fabuloasă după declarațiile Andreei Prisăcariu: "Facem petiție să apară cu un show de stand-up comedy!"

WTA Andreea Prisacariu Polonia Romania baraj Billie Jean King Cup Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 18:23
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 18:37

România a pierdut calificarea la turneul final Billie Jean King Cup 2022, cedând fiecare din primele patru meciuri ale barajului cu Polonia.

România a pierdut calificarea la turneul final Billie Jean King din 2022 și va juca un play-off de menținere în elita tenisului feminin internațional, în noiembrie. 

Iga Swiatek a pierdut un singur game în cele două meciuri jucate în acest weekend pentru echipa Poloniei, în barajul cu România. Mihaela Buzărnescu și Andreea Prisăcariu au fost învinse categoric de noul număr 1 WTA, care și-a extins seria victoriilor consecutive la 19. 

La conferința de presă susținută înaintea partidelor, Andreea Prisăcariu a făcut spectacol la conferința de presă, nereușind să răspundă cu seriozitate la întrebările adresate, iar cei de la WTA nu au trecut cu vederea atitudinea româncei.

"Facem petiție ca Andreea Prisacariu să apară cu un show de stand-up comedy! Semnați mai jos!", au scris cei de la WTA pe contul de Twitter.

Andreea Prisăcariu: "Și întrebările au fost de așa natură încât să sune mai negativ"
 

Chestionată cum a ajuns să fie convocată în premieră la echipa națională de tenis feminin a României, Andreea Prisăcariu a replicat: "Povestea v-am cam zis-o, e clasică. Am fost contactată, m-am prezentat ...", a apucat să spună Andreea, colegele sale au izbucnit în râs și au încercat să și-l mascheze, punându-și fața în palme.

"Mă iertaţi, dar îmi vine să râd de 10 minute încontinuu. Îmi doresc să-l ascult pe Horia, pe căpitanul nostru ... Vai de capul meu! Şi, sinceră să fiu, chiar dacă e echipa cum e...", a continuat sportiva legitimată la Dinamo București, accentuând râsetele colegelor, dar și a căpitanului nejucător, Horia Tecău. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!