Finalele turneului de la Bucuresti se joaca luni. Meciul lui Tecau si Mergea a fost intrerupt dupa un set si se va relua maine, la 9:30

Finalele turneului de la Bucuresti se joaca luni. Meciul lui Tecau si Mergea a fost intrerupt dupa un set si se va relua maine, la 9:30

Finalele turneului Nastase Tiriac s-au amanat pentru luni din cauza vremii ploioase.

Finala de dublu a turneului de tenis Nastase Tiriac Trophy, dintre perechile Florin Mergea/Horia Tecau si Chris Guccione (Australia)/Andre Sa (Brazilia), se va relua luni, la Arenele BNR din Bucuresti, de la ora 09:30, au anuntat organizatorii competitiei dotate cu premii totale de 463.520 euro. 

Mergea si Tecau, principalii favoriti ai probei de dublu, au castigat cu 7-5 primul set al confruntarii, dupa 40 de minute, dar apoi meciul s-a intrerupt din cauza ploii. Organizatorii au amanat de mai multe ori luarea unei decizii, dar in cele din urma meciul nu a putut fi reluat duminica si va continua luni, de la 09:30. 

Perechea romana a condus in permanenta. Cei doi au reusit break-ul la 1-1 si apoi s-au desprins la 3-1. Mergea si Tecau au avut 4-2, 5-3, adversarii au reusit sa egaleze, 5-5, dar apoi a urmat un nou break, favoritii castigand cu 7-5. 

Finala de simplu, dintre spaniolul Fernando Verdasco si francezul Lucas Pouille, va incepe luni, nu inainte de ora 10:00. 

Biletele de duminica sunt valabile si pentru luni, au anuntat organizatorii. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies