"Fac tot ce pot nu ca sa fiu buna, ci sa intru in istorie!" Reactia Serenei Williams cand a fost intrebata daca i s-au oferit vreodata bani sa trucheze meciuri

"Fac tot ce pot nu ca sa fiu buna, ci sa intru in istorie!" Reactia Serenei Williams cand a fost intrebata daca i s-au oferit vreodata bani sa trucheze meciuri

Serena Williams, Kei Nishikori si Marin Cilic au vorbit de la Australian Open despre ultimul scandal care a lovit tenisul: mita pentru aranjarea meciurilor.

BBC si BuzzFeed News au publicat mai multe informatii despre lumea ascunsa a pariurilor din tenis, unde 16 sportivi din TOP 50 in ultimii ani ar fi fost implicati direct in aranjamentele de meciuri. Potrivit BBC, unul dintre acesti sportivi participa in acest an la Australian Open.

Ancheta celor doua publicatii vorbeste despre aranjamente care au lovit chiar si marile turnee de tenis ale lumii, precum Wimbledon si Roland Garros.

Dupa ce Novak Djokovic a recunoscut ca i s-au oferit bani ca sa piarda un meci, refuzand sa participe la asa ceva, Serena Williams, Nishikori si Cilic au declarat ca niciodata nu au fost implicati si nu au avut legaturi cu lumea pariurilor din tenis.

"Cand joc, eu raspund numai de mine. Muncesc mult si fiecare sportiv pare sa munceasca la fel de mult"

"Ca sportiva, fac tot ce pot nu ca sa fiu buna, ci sa intru in istorie. Daca aranjamentele exista, eu nu stiu nimic despre ele. Cred ca sunt inchisa in lumea mea.", a reactionat Serena Williams.

"Nu am trait niciodata o astfel de situatie. Chiar daca asa ceva mi s-ar fi intamplat, as fi iesit in fata catre ATP. Traiesc foarte, foarte departe de acest fenomen, desi pariurile sunt foarte populare in Croatia. Eu nu pariez, sunt sanctiuni foarte mari pentru asa ceva asa ca nu cred ca cineva care iubeste sportul ar putea risca asta", a declarat si Marin Cilic.

"E surprinzator. Nu stiu nimic, eu chiar sunt surprins. Niciodata nu m-am implicat in asa ceva si nu am nicio idee legata de acest subiect", spus si Kei Nishikori.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies