Scandalul de coruptie din tenis anuntat de BBC vine cu prima BOMBA! Djokovic: "Mi-au oferit 100.000 de lire ca sa trantesc un meci!"

Novak Djokovic Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Ianuarie 2016, 12:00
Data actualizarii: Luni 18 Ianuarie 2016, 12:12

BBC a publicat astazi primele informatii despre lumea nevazuta a tenisului, cu meciuri trucate si sportivi din top 50 care au acceptat sa pacaleasca sportul pentru bani.

Novak Djokovic a vorbit astazi, la Australian Open, despre informatiile publicate de BBC, sustinand ca si el a fost abordat pentru a tranti un meci.

Numarul 1 mondial spune ca i s-au oferit 100.000 de lire ca sa piarda un meci la Open-ul din St. Petersburg, turneu in care nici nu a mai apucat sa joace.

"Nu am fost abordat direct, ci prin oameni care lucrau cu mine la acea vreme, care faceau parte din echipa mea. Normal ca am refuzat totul imediat, nu au ajuns direct la mine, nu s-a intamplat nimic"

"Au fost in acele zile zvonuri, barfe, discutii, dar nu am mai auzit de atunci nimic. Ma simt groaznic pentru ca nu vreau in niciun fel sa fiu legat de astfel de lucruri. Este o crima asta. Nu pot sa suport asa ceva. Nu trebuie sa existe loc in sport pentru asa ceva", a declarat Djokovic.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!