Tenis

"E uimitoare, un zid!" Un nume urias analizeaza fiecare miscare a Simonei: "Cine stie ce vor face romanii daca bate la Wimbledon"

"Dupa finala de la Roland Garros, i-au pus covor rosu in tara. Cine stie ce vor face romanii daca bate la Wimbledon", au glumit expertii britanici care au analizat jocul Simonei Halep la Wimbledon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Iunie 2014, 16:23
Data actualizarii: Sambata 28 Iunie 2014, 16:24

Annabel Croft, una dintre cele mai importante persoane in materie de analiza sportiva in tenis, a disecat fiecare miscare a Simonei Halep, unde este punctul ei forte pe iarba de la Wimbledon si ce sanse are sa castige acest turneu, in conditiile in care Na Li a fost eliminata, iar Serena Williams si Maria Sharapova sunt pe aceeasi parte de tablou: 

"Este uimitoare. E atat de populara! A facut un asemenea salt in ultimele 12 luni! Anul trecut a pierdut devreme la Roland Garros, iar acum a fost atât de aproape de primul ei titlu de Grand Slam. E o jucatoare mica, dar are capacitatea de a juca de pe fundul terenului, este una dintre jucatoarele care pot lovi mingea foarte devreme. Dar e agresiva cu consistenta in joc, ceea ce are nevoie o jucatoare"

"Are un joc de picioare perfect, iar pe un teren de iarba diferenta e data de jocul de picioare. Aici nu ai alunecarile de pe zgura. Aici trebuie sa te misti cu pasi marunti dar rapizi pe teren. Iar Simona o face foarte bine. E foarte greu sa joci contra ei pentru ca iti rupe ritmul. Cheia ei este consistenta jocului, ridica un fel de zid, o bariera de care trebuie sa treci, dar in acelasi timp te forteaza sa stai pe colturile terenului si e foarte greu sa ai prima lovitura impotriva ei”

”E interesant de urmarit aici, la Londra, pentru ca ea nu a mai jucat la Wimbledon de multe ori, nu a mai trecut niciodata de turul 2, dar acesta e primul an in care vine la Wimbledon ca o jucatoare noua, cu totul schimbata in bine. Are parte de mult mai mult respect in vestiar acum, si cred ca va fi fascinant sa vedem cum isi poate transfera increderea aici, pe terenurile de iarba de la Wimbledon”, a declarat Annabel Croft.

Modifică setările cookies