Dulgheru si Hanescu, singurii ramasi la Wimbledon! Sharapova i-a speriat pe toti cu Olaru: a tipat mai tare ca o vuvuzela

De luni 14 iunie, trimite SMS la 1276 cu data la care vrei sa vezi meciurile (exemplu W21 pentru ziua de 21) si, pentru 0,7 euro + TVA, vezi pe net cele mai importante meciuri din ziua aleasa de tine. Meciul zilei va fi LIVE si pe TV la Sport.ro. Pentru a vedea intreg turneul, trimite SMS la 7545 cu textul: ABONAMENT si, pentru 7 euro + TVA, iti rezervi loc in primul rand la peste 40 de meciuri de la Wimbledon. CLICK AICI PENTRU LIVE VIDEO!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iunie 2010, 20:30
Data actualizarii: Joi 24 Iunie 2010, 20:33

Dulgheru e singura ramanca langa Hanescu in turul 3 la Wimbledon - a batut-o in doua seturi pe o italianca. Olaru a fost invinsa de o fosta castigatoare la Wimbledon - Sharapova.

Sharapova a facut galagie mai rau decat o vuvuzela si a invins-o pe Olaru in doua seturi, 6-1, 6-4.

Olaru a sperat o singura data ca o poate bate pe Sharapova - a facut break si 4-4 in setul doi, insa invingatoarea din 2004 de la Wimbledon a revenit si a castigat.  

Monica Niculescu a castigat doar doua game-uri in fata italiencei Penetta. Romanca s-a razbunat si a vrut sa o trimita pe italianca printe spectatori. Toate cele 3 romance eliminate in turul doi la Wimbledon - Niculescu, Olaru si Galovits au plecat acasa cu cate 22.500 de euro.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies