GALERIE FOTO Drama Biancăi Andreescu. A recunoscut că a pierdut totul, în raport cu 2019: „Nu știu cum s-a întâmplat” 

Bianca Andreescu Roland Garros 2024 Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 12:07
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 12:07

Bianca Andreescu regretă numeroasele calități pe care le-a pierdut, în raport cu finala US Open 2019. 

Bianca Andreescu are doar 23 de ani, dar este campioană de Grand Slam de aproape cinci ani.

Sportiva canadiană cu părinți români a debutat cu victorie la Roland Garros 2024, după un 7-5, 6-1 administrat numărului 44 WTA, spanioloaica Sorribes Tormo. 

Bianca Andreescu, despre calitățile din 2019 pe care le-a pierdut: „Eram neînfricată, competitivă, nu conta cât era scorul.”

Fără meci oficial din august 2023, Bianca Andreescu s-a bucurat de succesul atins în primul tur la Paris, dar a admis că a pierdut o bună parte din calitățile pe care le arăta în septembrie 2019, când o învingea pe Serena Williams în finala US Open.

„E inevitabil să compar sau să gândesc mult. Sunt o persoană care gândește lucrurile prea mult. Mă gândesc la toate, dar trebuie să folosesc trecutul pentru a mă ajuta în prezent.

„Lupt pentru a regăsi acea mentalitate.”

Am jucat incredibil în 2019. Ce am făcut a fost grozvav. Mentalitatea pe care o aveam era de neînfricată, de competitivă, nu conta că eram condusă sau cât era scorul, de fapt. 

Aveam aceeași atitudine, indiferent de tabela de marcaj. Am pierdut asta de-a lungul anilor și nu știu cum s-a întâmplat. Acum lupt pentru a regăsi acea mentalitate,” a admis Bianca Andreescu, potrivit Punto de break


Bianca Andreescu: „Niciodată nu ies din casă fără o carte”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!