FOTO Roland Garros 2024 | Ochii pe ei! Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas au luat decizia care-i va face pe fani să-i urmărească neîncetat la turneul parizian

Paula Badosa Roland Garros 2024 Stefanos Tsitsipas Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 17:50
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 18:07

Sport.ro vă prezintă în fiecare zi tot ce se întâmplă la Roland Garros.

Pentru prima dată, Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas vor juca împreună un meci oficial. Spaniola de 26 de ani şi grecul de 25 de ani au cerut un wild-card pentru a intra pe tabloul de dublu mixt de la Roland Garros.

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas joacă la dublu-mixt la Roland Garros 2024

Tsitsipas a confirmat presei din ţara sa natală că se află din nou într-o relaţie cu Badosa, după ce au luat o pauză de câteva săptămâni pentru a gestiona mai bine presiunea turneelor cu viaţa personală.

  • Paula Badosa

"Mi-am dat seama că relaţia mea cu Paula este complet diferită de toate cele pe care le-am avut în trecut. Simt că este sufletul meu pereche şi că ne înţelegem", a declarat el pentru publicaţie Sports DNA. "Asta face ca tot ceea ce fac să merite şi o vreau alături de mine cât mai des posibil", a spus el..

În primul tur, perechea Badosa-Tsitsipas va întâlni un cuplu format din japoneza Ena Shibahara şi americanul Nathaniel Lammon.

Învinsă la Madrid de numărul 93 mondial, compatrioata Jessica Bouzas Maneiro, în turul întâi, Paula Badosa a dezvăluit că se confruntă cu impedimente fizice serioase la nivelul spatelui.

Continuarea carierei în tenis nu mai reprezintă vreo garanție, iar vârsta de 30 de ani ar putea să nu o surprindă ca jucătoare activă în circuitul WTA. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!