Toni Nadal declaratie Nadal Ruud finala Roland Garros 2022 live Rafael Nadal Casper Ruud finala Roland Garros Rafael Nadal Casper Ruud Roland Garros 2022 Roland Garros 2022 turneu masculin Tenis

Declarație bizară a unchiului Toni Nadal, înaintea finalei Roland Garros 2022: „Dacă e ca Rafa să piardă, mai bine cu Ruud”

Toni Nadal îl admiră pe tenismenul norvegian, Casper Ruud, care s-a înscris în Academia de Tenis Rafa Nadal, în urmă cu 4 ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 15:05
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 15:07

Antrenor al canadianului Felix Auger-Aliassime, tenismen învins în cinci seturi de Rafael Nadal, în faza optimilor Roland Garros 2022, Toni Nadal prevede o partidă complicată pentru ambii finaliști ai turneului masculin, Rafael Nadal și Casper Ruud

„Știu că va fi un meci dificil pentru amândoi, dar dacă Rafael va pierde, mai bine să o facă în fața lui Casper,” a spus unchiul lui Rafael, Toni Nadal, înaintea finalei turneului de la Roland Garros, notează Express

Director la Academia de Tenis Rafa Nadal din Mallorca, Toni Nadal îl cunoaște pe Casper Ruud încă din 2018, când tenismenul norvegian s-a înscris pentru a-și perfecționa jocul. 

Rezultatele au curs pentru Casper Ruud, din acel moment, norvegianul reușind câștigarea a 8 titluri ATP, dintre care 7, pe zgură.

Ce spune Rafael Nadal despre Casper Ruud, adversarul din finala RG 22

„Casper e un profesionist. Cred că e foarte potrivit pentru tenis. E foarte relaxat, umil și, întotdeauna, bine dispus, pregătit să învețe ceva nou.

Cred că l-am putut ajuta puțin în academie. Sunt fericit pentru el, dar mai ales pentru părinții lui. Îi cunosc foarte bine. Nu e surpriză că Ruud s-a calificat în finală,” a punctat Rafael Nadal, oponentul cu 13 ani mai în vârstă, de care Casper Ruud va trebui să treacă în finală pentru a câștiga primul Grand Slam al carierei. 

Modifică setările cookies