rafael nadal ATP Tenis Wimbledon Tenis

Decizia luată de Rafael Nadal în privința participării la Wimbledon, după problemele suferite la piciorul stâng

Rafael Nadal s-a hotărât în privința participării la următorul turneu Mare Șlem al anului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Iunie 2022, 14:23
Data actualizarii: Duminica 12 Iunie 2022, 15:39

Tenismanul spaniol Rafael Nadal va juca la Wimbledon în ciuda problemelor pe care le are la piciorul stâng, a spus unchiul său Toni Nadal, care i-a fost şi antrenor, informează site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF.

După ce s-a impus recent pentru a 14-a oară la Roland Garros, Rafael Nadal a lăsat să planeze îndoiala în legătură cu prezenţa sa la Wimbledon din cauza durerilor la piciorul stâng, explicând că „nu poate continua în actualele circumstanţe”. Potrivit lui Toni Nadal, fostul lider mondial va participa la turneul de Mare Şlem pe iarbă.

Unchiul lui Nadal anunță că acesta va participa la Wimbledon

„Da, Rafael va juca la Wimbledon”, a declarat Toni Nadal, care este în continuare foarte apropiat de nepotul său, în marginea turneului ATP de la Stuttgart. „Dacă are o mică şansă, va juca. Când am vorbit vineri despre asta, mi-a spus că se simte mult mai bine, vrea să se antreneze”, a precizat unchiul lui Rafael.

Rafael Nadal suferă de mai mulţi ani de sindromul Muller-Weiss, o maladie degenerativă cronică şi incurabilă care l-a obligat să pună capăt sezonului 2021 în luna august din cauza durerilor. El a revenit în circuit la începutul anului . După ce l-a învins pe Casper Ruud în finale de la Roland Garros, spaniolul a explicat că a avut nevoie de „mai multe injecţii înainte de fiecare meci”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!