Simona Halep Steffi Graf Tenis

Cuvintele uriase scrise de Guardian despre Simona Halep: "Viitorul e al ei!" Cum au comparat-o cu Steffi Graf

Simona Halep este unul dintre cele mai rostite nume din sport in acest moment. Englezii de la Guardian folosesc cuvinte uriase ca sa o caracterizeze pe finalista de la Roland Garros.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iunie 2014, 11:51
Data actualizarii: Luni 09 Iunie 2014, 12:01

"In timp ce ziua i-a apartinut Mariei Sharapova, viitorul ii apartine Simonei Halep", scriu englezii de la The Guardian despre campioana din Romania. Stilul agresiv de joc i-a facut pe britanici sa scrie: "Simona Halep a adus vana in jocul feminin de tenis

Desfasurarea finalei pe mai bine de trei ore a adus-o pe Simona Halep intr-o comparatie magulitoare, cu jucatoarea uriasa Steffi Graf:

"Steffi Graf si Arantxa Sánchez-Vicario au fost singurele jucatoare care au reusit sa joace o finala mai lunga decat aceasta. Si asta cu aproape doua minute. E incredibil, dar de 13 ani nu a mai fost o finala in trei seturi la Roland Garros.

Meciul a fost extrem de spectaculos, iar britanicii au scris: "Asta a ramas dupa finala de la Roland Garros: schimburile de mingi, atacurile si servele puternice, mai ales ale Sharapovei."

"Pentru Halep, infrangerea a fost ca o victorie", a mai scris Guardian, care anticipeaza o noua finala intre cele doua: "Este greu de crezut ca acesta va fi ultimul Slam pentru Halep, care va avea sansa razbunarii cu Sharapova."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!