Tenis

Cuvintele uriase scrise de Guardian despre Simona Halep: "Viitorul e al ei!" Cum au comparat-o cu Steffi Graf

Simona Halep este unul dintre cele mai rostite nume din sport in acest moment. Englezii de la Guardian folosesc cuvinte uriase ca sa o caracterizeze pe finalista de la Roland Garros.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Iunie 2014, 11:51
Data actualizarii: Luni 09 Iunie 2014, 12:01

"In timp ce ziua i-a apartinut Mariei Sharapova, viitorul ii apartine Simonei Halep", scriu englezii de la The Guardian despre campioana din Romania. Stilul agresiv de joc i-a facut pe britanici sa scrie: "Simona Halep a adus vana in jocul feminin de tenis

Desfasurarea finalei pe mai bine de trei ore a adus-o pe Simona Halep intr-o comparatie magulitoare, cu jucatoarea uriasa Steffi Graf:

"Steffi Graf si Arantxa Sánchez-Vicario au fost singurele jucatoare care au reusit sa joace o finala mai lunga decat aceasta. Si asta cu aproape doua minute. E incredibil, dar de 13 ani nu a mai fost o finala in trei seturi la Roland Garros.

Meciul a fost extrem de spectaculos, iar britanicii au scris: "Asta a ramas dupa finala de la Roland Garros: schimburile de mingi, atacurile si servele puternice, mai ales ale Sharapovei."

"Pentru Halep, infrangerea a fost ca o victorie", a mai scris Guardian, care anticipeaza o noua finala intre cele doua: "Este greu de crezut ca acesta va fi ultimul Slam pentru Halep, care va avea sansa razbunarii cu Sharapova."

Modifică setările cookies