Nick Kyrgios Tenis

Cum încearcă Nick Kyrgios să scape de acuzațiile de agresiune dintr-un proces în care este inculpat

Nick Kyrgios se află în mijlocul unui proces, în Australia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 22:37
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 09:40

Tenismanul australian, numărul 20 mondial, încearcă să scape de acuzaţia de agresiune într-un proces care se derulează în prezent în Australia, invocând sănătatea sa mintală.

Avocatul lui Nick Kyrgios l-a reprezentat pe sportiv la o audiere în faţa unui tribunal din Canberra, unde jucătorul australian, în vârstă de 27 de ani, este acuzat de agresiune.

Finalistul de la Wimbledon, a cărui prezenţă nu a fost necesară în timpul acestei audieri esenţial administrative, se află în prezent în Japonia, unde participă la turneul ATP de la Tokyo.

Problemelele de sănătate mintală, invocate în timpul procesului

Avocatul sau, Michael Kukulies-Smith, a cerut o amânare pentru a permite o evaluare a sănătăţii mintale a lui Nick Kyrgios. Acesta a afirmat că problemele clientului său sunt cunoscute şi că va încerca să obţină la o dată ulterioară renunţarea la acuzaţiile împotriva lui Kyrgios. Următoarea audiere în acest caz este programată pe 3 februarie.

La începutul acestui an, Nick Kyrgios a susţinut că suferă de mult timp de depresie şi că a avut "gânduri de sinucidere", într-un lung mesaj postat pe reţelele de socializare, însoţit de o fotografie sa din 2019, făcută în timpul Openului Australiei.

Cazul de agresiune care i-a adus proceduri judiciare datează din decembrie 2021, dar detaliile nu sunt deocamdată cunoscute.

Modifică setările cookies