Cum a ajuns Simona Halep cetatean de onoare in Calarasi: "Stramosii ei au trecut pe aici!" :) Explicatia primarului din orasul FARA tenis

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 Noiembrie 2018, 15:17

Simona Halep a fost desemnata astazi cetatean de onoare al orasului Calarasi.

Simona Halep a primit astazi titlul de cetatean de onoare al orasului Calarasi, chiar daca nu a avut niciodata vreo legatura cu acest oras.

Initiativa a venit din partea comunitatii de aromani din Calarasi. Propunerea a fost acceptata imediat de primarul orasului, Stefan Dragulin, dupa votul Consiliului Local.

In afara de doua terenuri private, Calarasiul nu are o baza de tenis care sa poata gazdui copii interesati de acest sport. Primarul promite ca va face.

"Cum de a devenit Simona Halep cetatean de onoare al orasului Calarasi? Eu mi-am dorit acest lucru de foarte mult timp. Propunerea a venit din partea comunitatii aromane, iar eu nu am facut altceva decat sa propun Consiliului Local."

"Sa stiti ca stramosii ei au trecut prin orasul Calarasi. Poate asta nu este un motiv, dar ea este cel mai bun model pentru Romania, cel mai mare ambasador."

"In Calarasi avem doua, trei terenuri private de tenis. Am alocat niste bani pentru un studiu de fezabilitate pe vechea arena Navrom. Din cauza unor probleme financiare, l-am amanat."

"Dar asta nu inseamna ca pe viitor nu putem sa avem si noi un teren de tenis, la standarde europene. La standarde internationale chiar.", a spus primarul.

A fost mobilizare generala in fata primariei. Oamenii inarmati cu lopeti i-au facut carare Simonei.

"De la alegeri nu a mai fost asa mobilizare", s-a amuzat un muncitor.

Simona Halep a mai primit in trecut titlul de cetatean de onoare al oraselor Constanta, Bucuresti si Busteni.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies