Confirmata pozitiva la Covid-19, Bianca Andreescu rateaza turneul lui Tiriac de la Madrid! Ce cadou au primit Sorana Cirstea si Jaqueline Cristian din partea organizatorilor 

Bianca Andreescu Jaqueline Cristian Sorana Cirstea WTA 1000 Madrid Tenis Confirmata pozitiva la COVID-19, Bianca Andreescu rateaza turneul lui Tiriac de la Madrid! Ce cadou au primit Sorana Cirstea si Jaqueline Cristian din partea organizatorilor
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 26 Aprilie 2021, 09:07
Data actualizarii: Luni 26 Aprilie 2021, 09:17

Bianca Andreescu va rata competitia WTA 1000 de la Madrid, programata pentru perioada 29 aprilie - 8 mai. 

Bianca Andreescu a primit rezultat pozitiv la testul COVID-19 si nu va putea face deplasarea la Madrid, pentru a participa in turneul patronat de Ion Tiriac. 

In revenire de forma dupa finala jucata la Miami, sportiva canadiana cu origini romanesti se vede nevoita sa-si intrerupa continuitatea, de data aceasta din cauza virusului Sars-CoV-2, si nu a accidentarilor, care au macinat-o de-a lungul anului precedent.

"Dupa ce m-am testat negativ de doua ori inaintea zborului meu spre Madrid, din nefericire am fost informata ca rezultatul celui de-al treilea test a fost pozitiv, deci nu voi juca la turneul de la Madrid din aceasta saptamana. Ma simt bine, ma odihnesc si urmez protocoalele sanitare si regulile de protectie. Abia astept sa revin pe teren cat de curand!" a fost mesajul transmis de Bianca Andreescu fanilor sai via Twitter. 

Finalista la ultima editie, desfasurata in 2019, Simona Halep va fi prezenta la turneul WTA 1000 din capitala Spaniei, la fel ca Irina Begu, Ana Bogdan, Sorana Cirstea, si Jaqueline Cristian, ultimele doua primind wildcard-uri din partea organizatorilor pentru a putea fi prezente pe tablou. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!