Joi 04 Februarie 2016, 21:32

Clujul fierbe in asteptarea meciului de FedCup: 1.000 de fani la antrenamentul Simonei Halep! Un copil "a sarit pe ea" si a pupat-o :)

Halep si Niculescu au crezut ca a inceput de azi meciul cu Cehia. O mie de fani au venit la Cluj sa le vada pe romance la antrenament. Un copil a sarit pe Halep si a...pupat-o :)

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Romancele s-au incalzit pentru meciul cu campioana lumii cu o de oameni in tribune. La meci vor fi peste sapte mii. Copiii au fost cei mai activi in galeria Romaniei.

Un copil i-a fentat pe jandarmi si a mers la Halep.

Romancele au primit flori de la pompieri si jandarmi, si s-au ales si cu cadouri. Dupa ce au fost in armata, Halep, Niculescu, Mitu si Olaru au incercat si alte uniforme.

Halep si colegele ei s-au intalnit si cu cativa tineri care au invins cancerul. S-au alaturat unei campanii umanitare si vor purta o bandana pe 15 februarie in semn de solidaritate pentru copiii bolnavi. 2 comentarii
  • 5 2016
    Ioan Din pacate numai cei care iubesc Romania sunt deranjati de frustratii care batjocoresc reprezentantii ei!Un site - ca cel de fata - este interesat numai de link-uri - desi ar trebui sa limiteze accesul celor de genul "banel","John" sau "Dolpf Lundgren" s.a.care improasca neintrerupt cu dejectii!Din randul acestor ratati se recruteaza toti tradatorii de neam si tara - gata sa se insoteasca cu cei care dau mai mult - batjocorind continuu tot ce are tara asta mai bun,arborand un asa zis" nationalism" de 2 bani!In numele unei democratii prost inteleasa si aplicata, toate nulitatile - violente in exprimare si comportament - pot defeca in public toate prostiile,fara teama de vre-o sanctiune,fie ea si morala!...
  • 5 2016
    George S. Probabil ca expertii "banel & john" consactrati prin SPORT Ro. NU vor fi la Cluj, asa cum ar trebui, in randul fanilor ! Ei sunt scarbiti de totul: organizatori, teren, sala, jurnalisti, cei care transmit comentarii de incurajare a fetelor, care de fapt reprezinta Romania. Au viata lor de "inotatori" in abjectii infestate cu URA . Daca intrebi pe altii de ce se intampla asa, raspunsul vine promt: ce sa facem traim in Romania ! Invatati pe "indaratnici" sa ia steagul Romaniei si sa intoneze destaptate Romane !...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT