Tenis

FOTO Cele trei cuvinte cu care WTA a catalogat victoria lui Ons Jabeur asupra Simonei Halep + cine a reacționat cu "Ons, ești nebună!" 

Simona Halep a fost eliminată miercuri în sferturile turneului de la Madrid de Ons Jabeur, scor 3-6, 2-6, în doar 70 de minute. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 14:29
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 14:57

Constănțeanca făcuse un turneu perfect până în sferturi - fără set pierdut - însă în partida de miercuri de la Caja Magica nu și-a regăsit ritmul. Tunisianca a jucat tare și la nivel psihologic înaintea meciului când le-a cerut fanilor să o încurajeze, întrucât Halep o eliminase în turul al doilea pe spaniola Paula Badosa, iar nivelul ridicat mental s-a reflecat pe teren, unde Jabeur a punctat cu toate armele. 

Halep a avut patru șanse de break însă a speculat una singură, în timp ce sportiva din Tunisia i-a lăsat o pojhjiță de speranță doar în actul secund, până la 2-2, prag până la care ambele jucătoare și-au câștigat serviciul. 

"ONS EN FUEGO"

Siteul WTA a titrat sugestiv imediat după meci, pe pagina de Twitter: "ONS EN FUEGO" (n.r.: Ons, în flăcări!"). Asemănărea cu un "foc dezlănțuit" a fost urmată de și de o mini-descriere a meciului. "Performanță remarcabilă pentru a intra în careul de ași". 

"Ons, ești nebună!"

Și jurnalista de la WTA, Courtney Nguyen, și-a exprimat aprecierea pentru jocul tunisiencei. Pe Twitter, Nguyen a postat de mai multe ori, în diferite fragmente ale meciului. "Ons, ești nebună!", a fost unul dintre mesaje, după o lovitură care a prins-o pe contre-pied pe Simona. 

Ons Jabeur va juca în semifinale cu câștigătoarea meciului Anisimova - Alexandrova. 

Modifică setările cookies