Simona Halep Wimbledon Tenis

Ce s-a intamplat cu Simona Halep? Reactii internationale, dupa eliminarea de la Wimbledon. Ce zic BBC, John McEnroe si Telegraph

Accidentarea, terenul si forma lui Bouchard au anulat visul Romaniei de a ajunge in finala de la Wimbledon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Iulie 2014, 20:14
Data actualizarii: Joi 03 Iulie 2014, 20:16

"Cred ca dupa ce a pierdut primul set la tie-break, Halep a incercat sa pastreze intensitatea la un nivel ridicat, dar este greu sa faci asta, in special cand pierzi niste puncte unde stie ca ar fi trebuit sa se descurce mai bine. Am sentimentul ca in timp Eugenie Bouchard, cu un PR la fel de bun ca jocul ei, va deveni o personalitate despre care oamenii vor dori sa discute. Acum, ea este cel mai la moda subiect din oras", a spus McEnroe, pentru BBC.

Lindsay Davenport spune ca Halep nu a mai avut energie in al doilea set.

"Modul in care Bouchard a recuperat spune multe despre materialul din care este facuta. Se pare ca Halep a ramas fara energie emotionala si a cedat setul doi. E clar ca nu a fost ziua lui Halep, dar Bouchard a avut o celebrare muta. Ea stie ca are un alt meci de jucat si nu este multumita doar cu o victorie in semifinala", a spus fosta jucatoare.

BBC a scris ca Simona Halep s-a pierdut in timpul celui de-al doilea set.

"Simona Halep a parasit terenul cu capul plecat. Romanca s-a stins rau in al doilea set, dar trebuie sa presupunem si ca accidentarea la glezna a fost de vina. De obicei, ea lupta ca un terrier", a scris BBC.

The Telegraph a mentionat ca Eugenie Bouchard a confirmat prin calificarea in finala sezonul foarte bun pe care l-a avut.

"Eugenie Bouchard si-a asigurat prima finala de Grand Slam, cu o victorie in doua seturi asupra celei de-a treia favorite Simona Halep, iar sezonul ei extraordinar continua. Canadianca a avut nevoie de nervi de otel la final, trebuindu-i sase mingi pentru a inchide meciul. Primul set a fost dramatic. Halep s-a accidentat la glezna, a avut nevoie de time out medical, pentru a fi bandajata. La 4-2 in tie-break, Bouchard a ridicat nivelul jocului, castigand setul cu 7-5. In al doilea set, Halep a facut prea multe greseli, care i-au permis lui Bouchard sa aiba un avantaj de doua break-uri", a scris The Telegraph.

Modifică setările cookies