"Ce i-ai spune Simonei daca te-ai intoarce in timp?" Reactia lui Halep intr-un interviu special acordat in Australia. VIDEO

"Ce i-ai spune Simonei daca te-ai intoarce in timp?" Reactia lui Halep intr-un interviu special acordat in Australia. VIDEO

Aflata in pregatirea pentru Australian Open, Simona Halep a acordat un scurt interviu.

Halep vorbeste despre ce inseamna Australian Open pentru ea, despre mancarea din Australia si cat de mult i-a schimbat tenisul viata.

Reporter: Ce inseamna Australian Open pentru tine?
Simona Halep: Inseamna mult pentru ca in 2011, cand am participat prima oara, am ajuns in turul 3, era cel mai bun rezultat al meu intr-un turneu de Grand Slam si tot aici in Melbourne am ajuns in sferturile de finala. Ma simt bine aici, imi place arena, imi place si mancarea acolo.

R: Ce i-ai spune Simonei Halep daca te-ai intoarce in timp?
S.H.:
Sa fie mai increzatoare pentru ca e important sa crezi in puterile tale, sa fie mai relaxata in tenis, asa poate juca mai bine si sa se bucure de viata unui turneu.

R: Ce ai aplicat in viata din lectiile invatate in tenis?
S.H.: Am invatat din tenis ca pot fi mai puternica, nu trebuie sa fiu emotionala, trebuie sa cred mai mult in mine. E foarte bine sa faci ceea ce iubesti. Iubesc tenisul si cred ca am o viata frumoasa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies