Cati bani a castigat Bianca Andreescu pana la 18 ani! Lovitura financiara data la Indian Wells, dupa o investitie pe masura: "La nivelul asta trebuie sa bagi 250.000 dolari anual"

Cati bani a castigat Bianca Andreescu pana la 18 ani! Lovitura financiara data la Indian Wells, dupa o investitie pe masura: "La nivelul asta trebuie sa bagi 250.000 dolari anual"

Bianca Andreescu straluceste la doar 18 ani. Inca o pustoaica, ea a castigat titlul de la Indian Wells si s-a ales si cu un cec de 1.3 milioane dolari.

Bianca Andreescu este "noua stea a tenisului mondial feminin". In varsta de doar 18 ani, ea este laudata de presa internationala, dar si de voci importante din lumea tenisului. Inca o pustoaica, ea a luat pe sus tenisul feminin si a castigat titlul de la Indian Wells din postura de jucatoare participanta gratie unui wildcard primit din partea organizatorilor!

Pana la 18 ani, Bianca Andreescu a castigat 1.7 milioane dolari din tenis. 1.3 milioane au venit doar la Indian Wells, dupa triumful de aseara!

La nivelul asta bagi 250.000$ pe an


Bianca Andreescu s-a nascut in 2000 in Ontario, Canada. Se intampla la 6 ani de la momentul in care parintii ei alegeau sa lase Romania in urma si sa dea curs unor alte oportunitati, pentru o viata mai buna peste Ocean.

Nascuta in Canada, Bianca Andreescu a avut, insa, contact cu Romania inca de foarte mica, ea venind alaturi de parinti in vizita. De altfel, ea a inceput tenisul chiar in tara noastra, la Pitesti, dar facilitatile au facut diferenta in momentul in care parintii ei au fost nevoiti sa aleaga intre Romania si Canada.

"Daca sunt niste copii talentati, Federatia Canadiana le ofera mult sprijin. Canadienii sunt foarte organizati in ceea ce fac. De asemenea, Canada este o tara multiculturala, deci toti au venit de undeva. La inceput, investeti ca parinte 100% bani si timp. Daca un copil se remarca, daca are rezultate importante si constante, Federatia incepe sa investeasca in el. Acest sport este foarte scump, costurile se ridica la 250.000 dolari pe an", a spus Maria Andreescu, mama Biancai, in 2017 pentru ProSport.

Bianca, mesaj in limba romana


Bianca Andreescu a incununat parcursul senzational de la Indian Wells, unde a ajuns gratie unui wildcard primit din partea organizatorilor, cu o finala de vis. Ea a batut-o pe Kerber in trei seturi.

La final, Bianca Andreescu nu a uitat de radacinile sale romanesti si le-a multumit romanilor care au incurajat-o din tribune.

"Multumesc ca sunteti cu mine si va iubesc", a spus Bianca Andreescu in limba romana, starnind aplauze.

In varsta de 18 ani, Bianca Andreescu a invins-o cu 6-4, 3-6, 6-4 pe Angelique Kerber si a urcat peste 100 de locuri in 2019.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Procesul Colectiv. Primarul Piedone a mai câștigat timp. Avocat: ”Vă bateţi joc de noi”
BRAT
Modifică setările cookies