Simona Halep Australian Open Busteni Eugenie Bouchard Tenis

Casa de LUX pentru Simona Halep! Unde isi construieste vila de 150.000 de euro in Romania! 

Simona Halep investeste masiv in imobiliare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Ianuarie 2018, 15:57
Data actualizarii: Marti 16 Ianuarie 2018, 15:58

Halep a fost declarata cetatean de onoare al orasului Busteni in 2013, moment in care a primit si un teren de 500 de metri patrati. Intre timp, Simona a castigat peste 20 de milioane de dolari si a inceput sa investeasca in imobiliare.

Ea a cumparat anul trecut un hotel de 2 milioane de euro in Poiana Brasov, iar acum isi construieste o vila de lux pe terenul de la Busteni primit din partea Primariei.

"Ea a primit 500 de metri de pamant la momentul cand a luat diploma de Cetatean de Onoare. Are terenul langa vila care apartine unei ambasade europene. Este o priveliste superba. Simona va baga ceva bani acolo, dar nu cred ca va depasi suma de 150.000 de euro. Va fi o casa doar pentru familie", sustine o sursa locala pentru Telekom Sport.

Simona si-a mai deschis o cafenea in Constanta si a construit mai multe case in zona in care locuieste familia ei. Simona locuieste mai mult la Bucuresti, in complexul Stejarii detinut de Ion Tiriac.

Halep s-a calificat azi in turul al doilea de la Australian Open, dupa 7-6 (5), 6-1 cu Destanee Aiava din Australia.

Halep si-a asigurat 80.000 de dolari australieni si 70 de puncte WTA, urmand sa joace in turul secund cu Eugenie Bouchard (Canada), care a dispus de frantuzoaica Oceane Dodin cu 6-3, 7-6 (5).

Modifică setările cookies