Casa de LUX pentru Simona Halep! Unde isi construieste vila de 150.000 de euro in Romania! 

Simona Halep Australian Open Busteni Eugenie Bouchard Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Ianuarie 2018, 15:57
Data actualizarii: Marti 16 Ianuarie 2018, 15:58

Simona Halep investeste masiv in imobiliare. 

Halep a fost declarata cetatean de onoare al orasului Busteni in 2013, moment in care a primit si un teren de 500 de metri patrati. Intre timp, Simona a castigat peste 20 de milioane de dolari si a inceput sa investeasca in imobiliare.

Ea a cumparat anul trecut un hotel de 2 milioane de euro in Poiana Brasov, iar acum isi construieste o vila de lux pe terenul de la Busteni primit din partea Primariei.

"Ea a primit 500 de metri de pamant la momentul cand a luat diploma de Cetatean de Onoare. Are terenul langa vila care apartine unei ambasade europene. Este o priveliste superba. Simona va baga ceva bani acolo, dar nu cred ca va depasi suma de 150.000 de euro. Va fi o casa doar pentru familie", sustine o sursa locala pentru Telekom Sport.

Simona si-a mai deschis o cafenea in Constanta si a construit mai multe case in zona in care locuieste familia ei. Simona locuieste mai mult la Bucuresti, in complexul Stejarii detinut de Ion Tiriac.

Halep s-a calificat azi in turul al doilea de la Australian Open, dupa 7-6 (5), 6-1 cu Destanee Aiava din Australia.

Halep si-a asigurat 80.000 de dolari australieni si 70 de puncte WTA, urmand sa joace in turul secund cu Eugenie Bouchard (Canada), care a dispus de frantuzoaica Oceane Dodin cu 6-3, 7-6 (5).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!