Simona Halep Halep Dobre Simona Halep 2019 Simona Halep antrenor Simona Halep Daniel Dobre Tenis

Care e planul lui Halep cu noul antrenor: "Nu va dura prea mult!" Dezvaluirea de ultim moment despre colaborarea cu Daniel Dobre!

Simona Halep a inceput o colaborare pe termen lung cu Daniel Dobre. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Martie 2019, 19:16
Data actualizarii: Joi 02 Mai 2019, 14:52

Alexandra Dulgheru a comentat noua colaborare dintre Simona Halep si Daniel Dobre. Jucatoarea romanca a afirmat ca aceasta colaborare nu va fi una de lunga durata, in principal din cauza faptului ca proaspatul antrenor al Simonei nu obisnuieste sa calatoreasca mult. 

Mai mult, Dulgheru e sigura ca aceasta colaborare vizeaza doar sezonul pe zgura. 

"E clar ca este pe o perioada mai scurta, pentru ca domnul Dobre nu prea calatoreste. Cred ca o va ajuta acum la sezonul de zgura. De aceea sunt convinsa ca-si cauta in continuare un antrenor care sa fie cu ea pe termen lung", a spus Dulgheru pentru DigiSport.

Totusi, Alexandra Dulgheru a laudat tehnicile lui Daniel Dobre si a mentionat ca este un antrenor potrivit pentru nevoile lui Halep. 

"Mie mi-a dat o ordine, o disciplina mentala, a vazut ca eu sunt mai mult pe stilul creativ si atunci mi-a dezvoltat mult latura asta si m-a organizat asa nemtesc. Inainte, unele lucruri nu le faceam cu o logica

Multi jucatori se simt bine cu domnul Dobre, pentru ca este pasionat de ceea ce face. Chiar daca pare dur, este un tip sufletist, asa ca e usor sa ai o chimie buna cu el.

Ati vazut ca Simona a spus ca este important pentru ea sa aiba o conexiuna buna cu antrenorul si in preajma caruia sa se simta bine", a completat Dulgheru.

De ce l-a ales Halep pe Dobre?

Simona Halep a anuntat ca a inceput o colaborare pe termen lung cu Daniel Dobre. 

Halep si Dobre au mai lucrat in trecut impreuna. Ultima lor "aventura" dateaza din 2015, atunci cand antrenorul i-a dat sfaturi Simonei la Wimbledon. 

Dupa despartire, antrenorul declara ca nu e imposibila o noua colaborare intre el si Simona, pentru ca sunt, inainte de toate, prieteni. 

Dupa anuntul facut la intalnirea cu jurnalistii de la Miami, Simona Halep a explicat alegerea facuta. 

"Am mai lucrat cu el inainte, asadar ma cunoaste foarte bine si sunt foarte fericita ca face parte din echipa mea. Am incredere in el si am avut o colaborare buna in trecut. Cred ca cel mai important lucru este ca ma simt bine cu el si avem o relatie buna", a explicat Simona Halep pe site-ul ei oficial. 

Modifică setările cookies