FOTO Ca de la campioni la campion! Nadal, felicitat de Real Madrid pentru succesul de la Roland Garros: mesajul transmis de galactici

Rafael Nadal Roland Garros 2022 Real Madrid Real Madrid Rafael Nadal Roland Garros 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 18:48
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 19:07

Rafael Nadal (36 de ani, 5 ATP) l-a învins pe Casper Ruud (23 de ani, 8 ATP), scor 6-3, 6-3, 6-0, în finala ediției 2022 a turneului de la Roland Garros, după numai 2 ore și 18 minute de joc.

Pentru a 14-a oară în 18 participări, Rafa Nadal încheie turneul de la Roland Garros cu victorie supremă. A fost 6-3, 6-3, 6-0, într-una dintre cele mai dezechilibrate finale de Grand Slam masculine ale ultimului deceniu. 

La scurt timp după succesul de pe zgura pariziană, pe contul oficial al celor de la Real Madrid a fost publicat un mesaj de felicitare pentru jucătorul iberic.

"Felicitări pentru o bornă istorică, Rafael Nadal. Este o onoare să avem un suporter atât de important și cel mai bun jucător din istorie. Felicitări pentru al 22-lea trofeu de Grand Slam și al 14-lea la Roland Garros, fără îndoială un număr magic în 2022" se arată în mesajul galacticilor.

Rafael Nadal, talismanul campioanei Spaniei și a Europei

Mare fan Real Madrid, de 13 ori campioană în Cupa Campionilor și Liga Campionilor, tenismenul a fost pe Stade de France, pentru a asista la finala câștigată de Real Madrid în fața celor de la Liverpool.

În data de 30 aprilie, când Real Madrid a câștigat matematic titlul în La Liga, Rafael Nadal a dat lovitura de start a partidei câștigate de madrileni, în defavoarea CF Espanyol, scor 4-0. 

Sportivul iberic a fost prezent pe Santiago Bernabeu și la meciul din semifinalele Ligii Campionilor, Real Madrid - Manchester City, atunci când echipa antrenată de Ancelotti s-a impus cu 3-1, reușind să întoarcă scorul din partida tur, 4-3 pentru "cetățeni". 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!