Serena Williams Naomi Osaka Serena Williams us open 2018 US Open Tenis

BOICOT la meciurile Serenei Williams! Lovitura incredibila dupa scandalul de la finala US Open. Anunt de ULTIMA ORA

Serena Williams a facut scandal monstru la finala US Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Septembrie 2018, 11:23
Data actualizarii: Marti 11 Septembrie 2018, 11:26

Williams a fost penalizata de arbitru, iar ea l-a acuzat pe acesta de sexism. A fost un scandal imens ce a umbrit prima victorie japoneza din istorie la un Grand Slam, dupa un meci excelent facut de tanara Naomi Osaka.

Scandalul a escaladat, iar arbitrii vor acum sa boicoteze partidele Serenei Williams din perioada urmatoare. Oficialii partidelor simt ca nu au fost aparati de UTA si USTA (Asociatia americana de tenis), care au criticat deciziile arbitrului Carlos Ramos si au acuzat tratamentul dur aplicat Serenei Williams.

Mai multe surse din cadrul arbitrilor au declarat pentru The Times din SUA ca Ramos "a fost aruncat la lupi pentru simplul fapt ca si-a facut datoria si nimeni nu este dispus sa accepte un abuz pentru asta".

Arbitrii pregatesc deja un raspuns pentru incidentul de la finala US Open si sunt pregatiti chiar sa refuze sa mai oficieze la partidele Serenei Williams, daca aceasta nu isi va cere scuze. Sunt sanse mici pentru asta. Serena Williams a cerut la randul ei scuze din partea arbitrului Carlos Ramos, pe care l-a facut hot pentru ca a penalizat-o in timpul finalei. 

Modifică setările cookies