BOICOT la meciurile Serenei Williams! Lovitura incredibila dupa scandalul de la finala US Open. Anunt de ULTIMA ORA

BOICOT la meciurile Serenei Williams! Lovitura incredibila dupa scandalul de la finala US Open. Anunt de ULTIMA ORA

Marti 11 Septembrie 2018, 11:23

Serena Williams a facut scandal monstru la finala US Open. 

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Williams a fost penalizata de arbitru, iar ea l-a acuzat pe acesta de sexism. A fost un scandal imens ce a umbrit prima victorie japoneza din istorie la un Grand Slam, dupa un meci excelent facut de tanara Naomi Osaka.

Scandalul a escaladat, iar arbitrii vor acum sa boicoteze partidele Serenei Williams din perioada urmatoare. Oficialii partidelor simt ca nu au fost aparati de UTA si USTA (Asociatia americana de tenis), care au criticat deciziile arbitrului Carlos Ramos si au acuzat tratamentul dur aplicat Serenei Williams.

Mai multe surse din cadrul arbitrilor au declarat pentru The Times din SUA ca Ramos "a fost aruncat la lupi pentru simplul fapt ca si-a facut datoria si nimeni nu este dispus sa accepte un abuz pentru asta".

Arbitrii pregatesc deja un raspuns pentru incidentul de la finala US Open si sunt pregatiti chiar sa refuze sa mai oficieze la partidele Serenei Williams, daca aceasta nu isi va cere scuze. Sunt sanse mici pentru asta. Serena Williams a cerut la randul ei scuze din partea arbitrului Carlos Ramos, pe care l-a facut hot pentru ca a penalizat-o in timpul finalei. VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacţia Parchetului la acuzaţiile că a ”cenzurat” comunicate ale Secţiei de investigare a magistraţilor în cazul Kovesi
BRAT