Andrei Pavel, atac DUR la presedinta Federatiei Romane de Tenis, dupa ce l-a dat afara de la LOT! Vezi comunicatul oficial

Autor: Sport.ro
Luni 27 Februarie 2012, 00:34

	Andrei Pavel, atac DUR la presedinta Federatiei Romane de Tenis, dupa ce l-a dat afara de la LOT! Vezi comunicatul oficial

Dat afara de la lotul national din postura de capitan-nejucator, Andrei Pavel i-a raspuns Ruxandrei Dragomir printr-un comunicat dur.

- "Destituirea din functia de capitan al lotului masculin de Cupa Davis a survenit fara o instiintare din paferea Federatiei Romane de tenis. La momentul demiterii am aflat decizia, cu consternare, de la componentii echipei de Cupa Davis. Abia ulterior am primit un mail din partea Federatiei Romane de Tenis in care sa fiu anuntat ca nu mai ocup pozitia de capitan nejucator al echipei. Contextul revocarii din functie include considerente exclusiv subiective, demiterea in sine prevaland argumente personale sustinute de conducerea federatiei"

 - "Pozitia de capitan nejucator este o contunuare a implicarii mele in cadrul echipei nationale si, din aceasta postura, am sustinut evolutia si performantele jucatorilor lotului."

- "Am incercat sa aduc langa echipa si mai mari campioni, ca Ion Tiriac si Ilie Nastase, propunere respinsa din start de catre presedinta FRT, Ruxandra Dragomir, care nu agreeaza aceste mari valori ale tenisului romanesc. Tot noi am fost cei care am propus aducerea juniorilor langa echipa, lucru pe care l-am facut si cand eram jucator.

- "Demiterea mea s-a produs ca urmare a refuzului meu sau al lui Gabriel Trifu de a accepta jocurile de culise ale Federatiei Romane de Tenis si pe fondul politicii conducerii federatiei, care aduce prejudicii grave lotului national"

Vezi aici intreg comunicatul:

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies