Andreea Prisacariu Andreea Prisacariu tatuaje Billie Jean King Cup WTA Tenis

Andreea Prisăcariu răspunde criticilor: „Românii mă văd ca pe o tatuată incultă!” Ce o deranjează pe tenismenă 

Andreea Prisăcariu și-a „vărsat” nemulțumirile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 17:18
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 17:26

Debutul Andreei Prisăcariu (22 de ani, 324 WTA) în Billie Jean King Cup s-a încheiat fără vreun game câștigat, însă misiunea sportivei legitimate la CS Dinamo București a fost mai mult decât dificilă, având-o de partea opusă a fileului pe Iga Swiatek, număr 1 WTA, neînvinsă timp de 17 meciuri, înaintea barajului Polonia - România. 

Criticată inclusiv de Cristian Tudor Popescu și Florin Prunea, Andreea Prisăcariu le-a răspuns contestatarilor, afirmând că se simte atacată de jurnaliștii din România și că este judecată pe nedrept de către opinia publică. 

Andreea Prisăcariu: „Este crunt că au vrut să omoare copilul din mine!”

„Românii mă văd ca pe o tatuată incultă! Ca pe o rebelă careia îi place să fie în centrul atenției cu poze de la plajă. De asemenea, ei mă văd într-un fel pe care nu îl pot descrie în cuvinte. M-am obișnuit să primesc critici, e în regulă, pentru că toți avem parte de ele, dar nicio jucătoare nu a mai fost tratată în felul ăsta, primind atât de multă ură. Nici nu știu cum să descriu. Poate e gelozie, plictiseală… Nu știu!

Faptul că au vrut să omoare copilul din mine și pasiunea cu care văd lucrurile și vorbesc despre ele este crunt! Dar sunt fericită că personalitatea mea nu îmi permite să fiu descurajată de acest tip de comentarii. Sunt o vikingă. Percepția lor asupra mea nu mă afectează în niciun fel”, a spus Andreea Prisăcariu în podcastul MatchPointCAN.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!