Andreea Prisacariu Ion Craciunescu Tenis Tenis

Andreea Prisăcariu l-a supărat pe Ion Crăciunescu. Fostul arbitru, deranjat de declarațiile sportivei: „Ăsta e un sport serios!”

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 324 WTA) a „comis-o” la debutul la naționala României. Excentrica jucătoare de tenis l-a supărat pe Ion Crăciunescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 23:23
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 23:29

Fostul arbitru s-a arătat extrem de deranjat de discursul rostit de jucătoarea de tenis la conferința de presă dinaintea barajului cu Polonia de la Billie Jean King Cup.

„Ne-am auzit de șmecherie prin tenisul de câmp. Se spunea că este un sport foarte serios, mai sobru, așa. Dar exprimarea asta, la acest nivel, când reprezinți țara... expresia a fost dezgustătoare, nu neinspirată. Mi-a lăsat un gust amar. Ce o recomandă să spună așa ceva?

  • Andreea Prisăcariu

Tecău chiar e un domn și l-am simțit jenat de acest moment. Tecău e un tip educat”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport

Declarațiile care l-au deranjat pe fostul arbitru internațional

„Mă iertaţi, dar îmi vine să râd de 10 minute încontinuu. Îmi doresc să-l ascult pe Horia, pe căpitanul nostru ... Vai de capul meu! Şi, sinceră să fiu, chiar dacă e echipa cum e ...

Probabil vă gândiţi că este mai complicat, dar şi întrebările au fost de aşa natură încât să sune mai negativ, dacă mă întrebaţi pe mine. Eu sunt o persoană foarte pozitivă. Nu contează că este numărul 1 mondial, că este 5, 10 sau 50, chiar nu are nicio relevanţă.

Ideea e să dăm tot ce putem şi tot ce avem mai bun pe teren. Să ne facem treaba cât mai bine putem. Că ieşim învingătoare, sau nu ... până la urmă este o experienţă pentru mine. O să învăţ de la ele, de la Horia, de la antrenorii noştri. E prima oară când sunt în această postură, vreau să mă bucur, să fiu ochi şi urechi.

Bineînţeles că simţim o anumită presiune fiecare dintre noi, dar e în regulă, până la urmă despre asta e vorba în tenis, cine face faţă mai uşor la chestiile astea. Şi noi, pentru că suntem puternice întotdeauna, cred că o să fim foarte şmechere. Puteţi să interpretaţi cum vreţi. Noi ne facem treaba şi Doamne-ajută”, a continuat sportiva legitimată la Dinamo București.

Echipa României întâlnește reprezentativa Poloniei în playoff-ul pentru turneul final al Billie Jean King Cup , în perioada 15-16 aprilie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!