Adrian Voinea, la un pas sa fie batut la Adunarea generala a FR Tenis!

Autor: Sport.ro
Joi 11 Decembrie 2008, 13:02
Adrian Voinea, la un pas sa fie batut la Adunarea generala a FR Tenis!
Lupta pentru putere in Federatia Romana de Tenis a iscat incidente intre sustinatorii celor trei candidati!

Inaintea Adunarii generale de la Poiana Brasov, unul dintre sustinatorii lui Dumitru Haradau a sarit sa il bata pe Adrian Voinea, fost component al echipei de Cupa Davis si partizan al lui Florin Segarceanu.

Dumitru Haradau a incercat din rasputeri sa amane alegerile si in cele din urma, dupa un scandal monstru, a si reusit, pentru ca Adunarea generala a fost declarata nestatutara.
In sala de sedinta au reusit sa patrunda doar 104 reprezentanti ai cluburilor, cu 7 mai putin decat minimum necesar pentru a intruni doua treimi din numarul votantilor.

Fostul jucator Adrian Voinea, reprezentantul clubului Pro Tenis Cluj, l-a acuzat pe Dumitru Haradau de faptul ca alegerile au fost amanate: "S-a intamplat exact ceea ce nu trebuia sa se intample. Politica federatiei si-a facut iar de cap. Pentru ca Ilie Nastase nu putea sa fie prezent, nu stiu din ce motive, federatia a vrut sa amane alegerile. Consider ca este o politica de intimidare, pentru ca eu am trait aseara (n.r. - miercuri seara) un episod grav si neplacut in holul hotelului. In timpul unei conversatii, un anume domn Pana mi-a bagat mana in gat si m-a impins doar pentru ca mi-am permis sa spun ca nu mi se pare normal sa ne batem joc de lumea care a venit pana la Poiana Brasov. A fost un boicot, Haradau batea aseara si azi dimineata la usile oamenilor pentru ca acestia sa nu se prezinte la alegeri. Este incredibil. Unde suntem? La o intrunitre a Mafiei paziti de body-guarzi? Pe mine nu m-au lasat sa ies din incapere sa vorbesc cu presa. Tenisul romanesc are nevoie sa se vorbeasca de tenis si nu despre body-guarzi si astfel de lucruri".


Florin Segarceanu se declara stupefiat de evenimentele de la Poiana Brasov.
"Ceea ce s-a intamplat aici este cea mai mare pata pe obrazul tenisului romanesc. Bodyguarzii i-au intimidat pe reprezentantii cluburilor si nu i-au lasat sa intre in sala pentru a fi prezenti la vot, desi la Poiana Brasov au venit 160 de oficiali de la cluburi. A fost la puscarie, nimeni nu avea voie sa iasa din sala si nimeni nu avea voie sa intre. Nu am vazut asa ceva in viata mea." ne-a declarat Florin Segarceanu.

Alegerile pentru funciitle de conducere in FRT vor fi probabil reprogramate la inceputul anului viitor. Zeci de cluburi din intreaga tara au anuntat ca vor contesta la Agentia Nationala pentru Sport modul in care a fost organizata Adunarea generala.

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies