A vrut Simona Halep sa se intoarca la Adidas? Australienii fac dezvaluiri surprinzatoare! Ce raspuns a dat faimosul brand german
Marti 30 Ianuarie 2018, 21:00

A vrut Simona Halep sa se intoarca la Adidas? Australienii fac dezvaluiri surprinzatoare! Ce raspuns a dat faimosul brand german

Ramasa fara sponsor tehnic la finalul anului trecut, Simona Halep a jucat cu o rochie comandata de pe internet la Australian Open.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Halep a jucat in prima luna a lui 2018 fara sponsor tehnic. Ea si-a comandat echipamentul pe un site din China!

Situatia Simonei, care a jucat fara sponsor la Australian Open, a iscat o multime de discutii in ultimele zile, starnind inclusiv reactii din partea unor nume mari, precum Martina Navratilova.

O publicatie din Australia noteaza, insa, ca Halep a intentionat sa se intoarca la Adidas, dar germanii i-au transmis ca nu se mai poate.

Potrivit 24australia.xyz, citat de Digisport, managementul Simonei Halep a vrut sa reia discutiile cu Adidas, dar germanii au transmis ca bugetul pentru 2018 a fost deja batut in cuie.

"Cand au vazut ca nu gasesc un angajament la nivelul celui cerut de la Adidas, cei din echipa Simonei s-au intors la producatorul german, cautand o solutie de mijloc. Dar nu a mai fost posibil, Adidas alocand deja bugetul pentru 2018", noteaza sursa citata.

Halep poarta acum discutii cu alte companii, intre care Nike, Acics, Lacoste si K-Swiss.Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT