Cat costa cel mai ieftin bilet la Romania - Cehia, in Grupa Mondiala Fed Cup! Astazi s-au pus in vanzare

Cat costa cel mai ieftin bilet la Romania - Cehia, in Grupa Mondiala Fed Cup! Astazi s-au pus in vanzare

Romania intalneste Cehia in Turul 1 din Grupa Mondiala Fed Cup.

Biletele pentru partida Romania-Cehia, contand pentru Turul I din Grupa Mondiala Fed Cup, sunt disponibile incepand de astazi in reteaua Eventim.

Preturile biletelor variaza de la 50 de lei/zi (pentru prescolari, elevi, studenti si pensionari) la 90 de lei/zi. Biletele vor include accesul la toate meciurile disputate in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in ziua respectiva.

Intrarea in arena a copiilor, elevilor, studentilor si pensionarilor se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

Intalnirea dintre Romania si Cehia va avea loc in zilele 6 si 7 februarie 2016, in Sala Polivelenta din Cluj-Napoca.

Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu se vor disputa sambata (6 februarie), iar duminica (7 februarie) celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu (in functie de rezultat).

In sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a Romaniei participa pentru prima data in Grupa Mondiala principala, iar adversara sa din primul tur este campioana ultimelor editii, Cehia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce medicii nu i-au operat o hernie, de teamă că ar fi avut Covid-19
BRAT