Tenis

5 motive pentru care Halep va fi atractia principala la Turneul Campioanelor. WTA scrie despre obiectivul SUPREM pentru Simona

Site-ul WTA prezinta 5 motive pentru care Simona Halep va fi atractia principala la Turneul Campioanelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2015, 10:44
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2015, 11:06

1. Singapore scoate tot ce e mai bun din ea: Halep a uimit anul trecut la Singapore, ajungand in finala si reusind sa o invinga pe Serena cu 6-0, 6-2 in grupe. Pana si ea a marturisit ca nu va mai putea face asa ceva vreodata: "Nu pot sa imi explic ce simt. A fost un meci uimitor pentru mine, cred ca a fost meciul vietii mele"

2. De la inceputul anului vorbeste despre Singapore: Halep a discutat despre acest turneu inca inainte de primul meci de la Shenzhen. "Telul meu este sa joc din nou la Singapore.", spunea atunci Halep.

3. Se va lupta pentru cel mai mare titlu din cariera: Astazi, cel mai important trofeu obtinut de Halep este Indian Wells, Singapore reprezentand o treapta mai sus pentru ea.

4. Va deveni cea mai buna jucatoare pe hard din circuit: Cu trei titluri pe hard, la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, Halep domina alaturi de Serena Williams aceasta suprafata. Halep are insa 40 de victorii pe hard, spre deosebire de Serena, care are doar 30.

5. Va face istorie pentru Romania: Anul trecut, Halep a devenit prima jucatoare din istoria Romaniei care a ajuns in finala Turneului Campioanelor, acum va incerca sa devina prima jucatoare din Romania care va castiga acest trofeu.

Modifică setările cookies