VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoichiță, categoric despre numirea noului antrenor de la FCSB: "În Italia eşti suspendat luni de zile"

FCSB și-a găsit tehnician după ce Leo Strizu și-a dat demisia: Elias Charalambous (42 de ani)

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Martie 2023, 14:10
Data actualizarii: Vineri 31 Martie 2023, 14:15

Cipriotul  a evoluat și pentru o echipă din primul eșalon al României, FC Vaslui, iar ultima dată a antrenat în mai 2022 la Doxa Katokopias.

Elias Charalambous a susținut primul antrenament cu FCSB. „Roș-albaștrii” au postat pe rețelele social media un videoclip de la baza din Berceni, iar în prim-plan a fost nimeni altul decât tehnicianul cipriot.

Reacția lui Mihai Stoichiță despre noul antrenor de la FCSB
 

Directorul tehnic de la FRF a comentat numirea lui Elias Charalambous la vicecampioana României, explicând că acesta deține licența Pro și că nu sunt probleme în acest sens. 

"Păi, de ce să-l pedepsim? De ce să-l pedepsim? E deţinător de licenţă Pro, e principal, e treaba lui cum îşi face treaba.

(n.r. - antrenamentele de la baza FCSB sunt conduse de Pintilii). Asta e, noi nu avem în legislaţie. De exemplu, în Italia eşti suspendat luni de zile, dacă faci aşa ceva. Nu, la noi nu există în legislaţie. La noi e doar la meciuri. În regulament e specificat doar comportamentul tău în timpul meciurilor oficiale", a explicat Mihai Stoichiță la emisiunea "SuperFanii".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!