Stranieri

„Răspuns cu personalitate!” Tătărușanu, peste 'zidul' Oblak în super-duelul din Champions League! Notele primite de român

Atletico Madrid și AC Milan s-au întâlnit în penultima etapă a grupelor Champions League, 0-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 08:53
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 09:13

Echipa lui Ciprian Tătărușanu, care ar fi fost la ultimul său meci în poarta lui AC Milan, după ce italienii au anunțat revenirea lui Maignan, a reușit să se impună pe Wanda Metropolitano. Messias a înscris singurul gol al partidei, învingându-l pe unul dintre cei mai buni portari ai lumii, Jan Oblak. 

Portarul român a avut intervenții bune în fața madrilenilor, iar prestația sa nu a trecut neobservată, primind note mari din partea publicațiilor de specialitate. Tătărușanu a fost notat mai bine decât Oblak. 

  • Ciprian Tătărușanu

„Arată încredere la fiecare intervenție!”

Cei de la sempremilan.com i-au acordat nota 6.5 goalkeeper-ului român, punctând că nu a fost pus de foarte multe ori la încercare: „În mod surprinzător nu a fost inclus în multe acțiuni, ținând cont că Milan a dominat întâlnirea și și-a făcut câteva ocazii. A reușit o intervenție extrem de bună din reflex devreme în meci, totuși, și câteva stopuri bune!”.

De cealaltă parte, tuttomercatoweb l-a notat cu 7 pe Tătărușanu, în timp ce Oblak a primit nota șase. 

„Ultimul meci ca titular? Revenirea lui Maignan este aproape, iar seara horror a lui Florenzi e în urma noastră. Atent, fără capodopere la ocaziile repetate”, a punctat sursa citată.

Cei de la Calcio Mercato l-au notat tot cu 6.5, față de nota 6 primită de Oblak, lăudându-i personalitatea. 

„A răspuns cu mare personalitate la eroarea decisivă a lui Florenzi. Arată încredere cu fiecare intervenție, perfect la ocaziile lui Lemar și De Paul”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
CITESTE SI
Modifică setările cookies