„La dificultăți și el, ca și ceilalți, renunță!” Răzvan Lucescu a spus care e marea problemă a lui Alex Mitriță: „Ar fi fost de nivel de primele 4 echipe din Anglia!”

Razvan Lucescu Alexandru Mitrita PAOK Salonic Stranieri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 08 Iunie 2022, 20:33
Data actualizarii: Miercuri 08 Iunie 2022, 20:35

Alexandru Mitriță (27 ani) a jucat la PAOK Salonic în acest sezon, sub formă de împrumut. 

Fotbalistul român este încă jucătorul celor de la New York City, însă a fost împrumutat la Al Ahli, în octombrie 2020, iar apoi la PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu. Împrumutul cu gruparea din Grecia expiră la finalul lunii iunie, moment în care îi expiră și înțelegerea cu gruparea din Statele Unite. 

Mitriță a avut un parcurs slab în acest sezon, însă a fost convocat la națională de Edward Iordănescu, și a intrat în repriza a doua în înfrângerea cu Muntenegru, 0-2, fără să ajute însă echipa. Winger-ul a fost scos din lot însă pentru meciul cu Bosnia și Herțegovina, 0-1

„La dificultăți și el, ca și ceilalți, renunță!” Răzvan Lucescu a spus care e marea problemă a lui Alex Mitriță

Analizând mentalitatea fotbaliștilor români și situația actuală a fotbalului românesc, Răzvan Lucescu a vorbit și despre Alex Mitriță, punctând care sunt minusurile fotbalistului. 

„Mi-e foarte drag Alex, a fost și jucătorul meu, nu vreau să intru prea mult în discuțiile astea și să analizez, dar pot spune un singur lucru. 

Are un talent incredibil, dar îl folosește la 10%. Dacă el avea și o mentalitate de luptă, de a se bate și a înțelege că fotbalul la nivel mare înseamnă sacrificiu, să o recuperezi, pentru grup, să dai de la tine și să te implici. Ar fi fost de nivel de primele 4 din Anglia, e un jucător care este atât de decisiv când are mingea, dar din păcate, la dificultăți și el, ca ceilalți, renunță”, a declarat Răzvan Lucescu la Digi Sport. 

  • 5 milioane de euro este cota lui Alexandru Mitriță conform Transfermarkt. 
  • 3 goluri și 3 assist-uri are jucătorul român în 37 de meciuri jucate în acest sezon.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!