Zapata s-a indragostit de Romania si vrea sa se intoarca: "Injuram in spaniola ca sa nu fiu inteles de ceilalti!"

Autor: Sport.ro
Luni 19 Septembrie 2011, 14:09
Zapata s-a indragostit de Romania si vrea sa se intoarca: "Injuram in spaniola ca sa nu fiu inteles de ceilalti!"

Fostul portar al Stelei, Robinson Zapata, a declarat ca experienta la echipa roman a fost incredibila, deoarece a avut posibilitatea de a juca in Liga Campionilor, si a subliniat ca in Romania a fost impresionat de "castelul lui Dracula".

Robinson Zapata, care joaca in prezent la Deportivo Pereira (Columbia), a mai jucat in Europa si in Turcia, la Galatasaray Istanbul.

"La Steaua a fost o experienta incredibila. Am jucat in Liga Campionilor, in Europa League si am fost desemnat de doua ori cel mai bun portar din campionatul Romaniei si cel mai bun jucator strain, in fata lui Juan Carlos Toja si Dayro Moreno", a declarat Zapata.

Zapata spune ca in Europa a invatat romana, engleza si putina turca. "Injuram in spaniola ca sa nu fiu inteles de ceilalti", a spus portarul razand. El a ramas fascinat de eleganta orasului Istanbul si de arhitectura din Romania, fiind impresionat cand a vizitat "castelul lui Dracula".

"Ma gandisem sa ma stabilesc in Romania. Fiica mea s-a nascut acolo, desi nu este romanca, deoarece era nevoie ca un parinte sa fie roman sau sa fie rezident", a marturisit Zapata.

Zapata s-a intalnit la 20 iulie cu Juan Carlos Toja, Dayro Moreno si un "actor columbian care este jurat la o emisiune de divertisment", pentru sarbatoarea independentei. "Am facut fasole si tocanita", a spus Zapata, care si-a adus si un prieten din Romania la Cartagena: "A mancat orez cu nuca de cocos, peste, fasole si a fost «mort»", a glumit fostul portar al Stelei.

Sursa: Mediafax

Regele Spaniei, în carantină, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2
BRAT

Modifică setările cookies