Visul lui Dan Petrescu, tot mai aproape de realitate: cel mai bun prieten al sau il propune in Anglia! La ce echipa din Championship ar putea ajunge:  

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Mai 2013, 10:45

	Visul lui Dan Petrescu, tot mai aproape de realitate: cel mai bun prieten al sau il propune in Anglia! La ce echipa din Championship ar putea ajunge:  

►Alania - Dinamo Moscova se joaca pentru Europa, duminica 12:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Davai, SuperDan!

Dan Petrescu, un fan declarat al fotbalului britanic, de care s-a indragostit in perioada Chelsea, continua sa viseze la o cariera de antrenor in Premier League, iar fiecare performanta il poate apropia si mai mult de acest vis.

Aflat pe loc de Europa in campionatul Rusiei, cu Dinamo Moscova, dupa ce a reusit sa impresioneze si pe banca lui Kuban, echipa pe care a luat-o din liga secunda, fostul campion al Romaniei atrage atentia tot mai multor echipe importante din est, dar si a unor cluburi din fotbalul englez.

Dupa ce s-a spus ca insusi Roman Abramovich l-ar fi trecut undeva pe lista cu posibili antrenori ai lui Chelsea, norocul lui SuperDan se poate numi Gus Poyet, actualul antrenor al lui Brighton si unul dintre cei mai buni prieteni ai romanului.

Poyet este foarte aproape sa paraseasca formatia cu care s-a luptat pana in ultima clipa la promovarea in Premier League, pierduta in fata celor de la Crystal Palace, in urma unui conflict cu patronul echipei si ar putea ajunge la Everton. Aceasta mutare poate da insa nastere unui scenariu perfect pentru Petrescu si i-ar putea face loc si lui in fotbalul britanic, daca prietenul sau il va propune pentru continuarea proiectului Brighton, echipa care anunta ca se va lupta si in sezonul viitor pentru promovare.

Avand toate argumentele pentru a prelua 'senzatia' ligii secunde din Anglia, Dan Petrescu ar putea lasa fotbalul rus si milioanele bogatilor de la Moscova pentru a porni in aventura carierei.

Pe locul 4 a terminat Brighton in acest sezon de Championship - cea mai buna clasare din istorie, echipa prinzand un loc in Play Off-ul pentru promovare.

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 7 aprilie. Numărul deceselor din Franța a depășit 10.000
BRAT