VIDEO/ Vezi primul gol marcat de Danciulescu pentru Hercules!

Autor: Sport.ro
Vineri 09 Octombrie 2009, 10:25

Ionel Danciulescu, care a marcat primul sau gol pentru Hercules, in victoria cu Huesca (2-0), din Cupa Spaniei, a declarat, pentru As, ca visul sau este sa promoveze in Primera Division.

"Sunt fericit nu doar pentru ca am marcat primul gol pentru Hercules, ci si pentru faptul ca echipa a evoluat foarte bine in Cupa Spaniei. A fost un succes important pentru noi. Totusi, important pentru echipa este sa promoveze in Primera Division. Imi este indiferent daca inscriu unul, doua, trei sau zece goluri, atata timp cat promovam", a spus Ionel Danciulescu, intr-un interviu in As.

"Ma simt foarte bine acum ca am trecut peste leziunea musculara pe care am avut-o atunci cand am venit la Alicante. Nu ma mai doare nimic si ma simt bine. Speram sa pastram forma castigatoare si in jocul cu Las Palmas. Stiu ca, in principiu, voi juca in meciul cu Las Palmas, dar inca nu este nimic hotarat", spune Ionel Danciulescu.

Ionel Danciulescu a marcat un gol, miercuri, in primul sau meci ca titular la Hercules Alicante, in victoria cu SD Huesca, scor 2-0, din turul trei al Cupei Spaniei. In urma acestui rezultat, Hercules s-a calificat in saisprezecimile de finala ale competitiei.

Ionel Danciulescu a inscris in minutul 46, golul de 1-0, si a evoluat pana in minutul 78.

Vești bune despre coronavirusul în România: ”Toate cele 13 persoane din Gorj, negativ”
BRAT