VIDEO: Rrrrrusescu, gol din PANENKA in stilul lui Mutu! Romanul a marcat aseara, Sevilla a castigat un trofeu de traditie in Adaluzia!

Autor: Sport.ro
Joi 10 Octombrie 2013, 09:03

► Ei cu chinul, noi cu check-in-ul! Premiera in Romania! Primul TALK SHOW LIVE pe Facebook, vineri 21:00!

Sevilla a castigat aseara cea de-a 33-a editie a 'Trofeo del Olivo', un turneu amical de traditie in Andaluzia, dupa ce a invins la penalty-uri echipa de liga secunda Real Jaen.

De data aceasta, Unai Emery nu l-a mai uitat la hotel pe Rusescu. Romanul a fost integralist si a avut o evolutie buna, care a culminat cu golul din 'panenka' inscris de fostul stelist la lovituri de departajare.

Rusescu s-a mai remarcat cu o ocazie mare in prima repriza, dar nu a reusit sa modifice tabela pana la final. Dupa 90 de minute, Sevilla si Real Jaen erau la egalitate, scor 0-0, iar castigatoarea trofeului a fost decisa la penalty-uri.

Cum a aratat Sevilla: Julian; Coke (Figueiras, '63), Fazio (Luismi, '63), Carrico (Nico Pareja, '46), Fernando Navarro (Moi, '63); Maduro (Iborra, '63), Cristóforo (Cotan, '63); Reyes (Marin, '63), Trochowski (Álex Rubio, '63), Perotti (Carlos Fernandez, '63), Rusescu.

Dosarul Colectiv, răsturnare de situație pentru Piedone. Instanța va discuta reunirea cauzelor
BRAT
Modifică setările cookies