VIDEO EMOTIONANT! Hagi, in lacrimi la ultimul meci cu Galata pe Ali Sami Yen!

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Ianuarie 2011, 14:23

Hagi si-a luat adio in lacrimi de la celebrul stadion Ali Sami Yen.

Meciul cu Beyazpazari cu Cupa Turciei, castigat de Galata cu 3-1, a fost ultimul pe Ali Sami Yen. Inainte de meci, oficialii Galatei au organizat o ceremonie de adio. Hagi a trait momentul cu lacrimi in ochi.

"Lucrez in cadrul unui club pe care il iubesc, mi s-a dat o astfel de sansa. Stiu ca am o responsabilitate foarte mare. Incerc sa fac tot ce pot. Consider ca cunosc bine aceasta echipa, la care am obtinut succese mari. Cred ca voi lua decizii bune. Muncim construind viitorul echipei Galatasaray si dorind sa obtinem succese. Vom face o echipa Galatasaray mare, care sa obtina performante importante"

Gheorghe Hagi a vorbit si despre prestatia buna a jucatorilor nou-veniti la Galatasaray, Kazim Kazim si Juan Culio, care au fost autorul unui gol, respectiv al unei pase de gol, la partida cu Sekerspor: "Noi facem transferuri tocmai cu acest scop. Jucatorii noi trebuie sa ajuca un plus echipei si trebuie sa multiplice alternativele. Nu este usor sa joci la Galatasaray. Trebuie sa castigi tot timpul".

Hagi s-a declarat multumit de dorinta si ambitia jucatorilor sai. "In prima repriza am jucat impotriva unei echipe care a alergat mult. S-a risipit foarte multa energie. Le-am spus jucatorilor mei ca adversarii nostri vor fi obositi in repriza a doua. Schimbarile au adus un plus echipei", a adaugat el. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
La Cotroceni se caută un nou premier. PSD nu va vota ”niciun fel de guvern minoritar al PNL"
BRAT