valentin mihaila Dennis Man Parma Stranieri

Vești bune pentru Parma! Dennis Man și Valentin Mihăilă și-au revenit după accidentările de la începutul sezonului

Dennis Man (24 de ani) și Valentin Mihăilă (22 de ani) au fost accidentați la începutul acestui sezon, cei doi fiind absenți pentru Parma pentru o serie de meciuri importante.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 17:54
Data actualizarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 18:09

În etapa a 13-a din Serie B, Parma a întâlnit Citadella și s-a impus cu scorul de 3-1, reușind ca după această victorie să urce pe locul trei în clasament, cu 22 de puncte, la 8 puncte distanță de liderul Frosinone, neînvinsă în ultimele cinci meciuri.

Pentru această partidă, Fabio Pecchia i-a trecut pe foaia de joc și pe cei doi mijlocași români, iar Dennis Man chiar a fost introdus pe teren în minutul 72.

Dennis Man a evoluat ultima dată pentru Parma pe 8 octombrie, în confruntarea cu Pisa, încheiată la egalitate, scor 0-0. Fotbalistul de 24 de ani a evoluat în zece meciuri în acest sezon, marcând de trei ori.

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă s-a accidentat pe 10 septembrie, în partida cu Ternana. Mijlocașul de 22 de ani a jucat pentru Parma în acest sezon în șase partide și a marcat de 3 ori, oferind și 3 assisturi.

Debut de sezon apreciat pentru Man și Mihăilă

Într-un articol de pe ParmaLive, jurnalistul Rocco Azzali a elogiat prestațiile câtorva jucători de la Parma, printre care și ale lui Valentin Mihăilă și Dennis Man. 

"Valentin Mihăilă și Roberto Inglese au fost la înălțime în acest debut de sezon, fiind decisivi cu golurile și assisturile pe care le-au reușit. Amândoi sunt golgheterii Parmei, iar românul este pe primul loc în Serie B la pase decisive. Pecchia știe că se poate baza pe ei. 

Când Man, Vazquez și Bernabe sunt la potențialul lor, armonia de pe teren devine și mai evidentă, iar jocul echipei este mai luminat, cu mai multă imaginație și impredictibilitate pentru adversari", a scris jurnalistul. 

Modifică setările cookies